Reserveer tijdig...


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle tips bekijken


We zijn terug open...
Een gemiste verjaardag? Een huwelijksverjaardag? Op vakantie doorheen ongekende ervaringen ver weg vreemde mensen en externe prikkels? Eindelijk even weg van de kids en tijd voor elkaar als koppel?
U heeft hier bijna het rijk alleen, hoe heerlijk is dat?
 
Goed nieuws en dank !
Onze gasten zijn  super enthousiast en kunnen niet wachten om terug te komen noozen… We krijgen dagelijks heel wat telefoontjes en emails binnen om te reserveren en/of iemand in de bloemetjes te zetten.
Wij willen jullie dan alvast heel erg bedanken voor jullie enorme steun zodat wij de moed en energie blijven houden te investeren om jullie nog beter te kunnen laten noozen.

Noozen weer als nieuw…
We hebben de afgelopen quarantaine-weken hard gewerkt voor jou. De locaties hebben een grote opknapbeurt gekregen, zowel binnen als buiten.
De paviljoenen en hun terrassen zijn volledig vernieuwd, het bos en de tuin kreeg een hele grote beurt. Er werd overal geschilderd en ontsmet, de grote lenteschoonmaak is gedaan.  En voor onze tuin hebben we “Garfield” aangekocht…
De  HeavenLounge suite oa werd volledig herschilderd, kreeg een nieuw plafond en ventilatie en een totaal nieuwe hemelbed beleving! 
Onze privé massage ruimtes werden volledig opgefrist en we hebben een volledig nieuwe  'secret garden' aangelegd.

Zo willen we jullie nog beter kunnen laten Noozen!

Jouw vakantie of reis eens helemaal anders en veel intenser beleven ?
Reserveer nu alvast je Nooz-moment zodat je iets prachtigs hebt om naar uit te kijken: 100% quality time, een onvergetelijke reis doorheen ongekende zintuigelijke belevingen, ver weg van toerisme, vreemde mensen of andere externe prikkels…

Tijdig reserveren !
We raden aan zo snel mogelijk te reserveren om zeker te zijn dat er nog een plaatje vrij is voor jullie.  Wij werken met passie ver weg de massa en de plaatsen zijn beperkt.
We blijven dan ook altijd 7/7 voor jou beschikbaar om een nooz beleving uit te werken die bij jou past.
Om iedereen in de komende vakantieperiode zoveel mogelijk de kans te geven te kunnen noozen aanvaarden wij de ‘<4 uur’ pakketten enkel op last minute basis.

Wat met corona?
Wie nooz kent weet dat noozen helemaal geen enkel gevaar kan zijn ivm corona gezien het helemaal privé  is zonder vreemde mensen en ver weg alle andere prikkels. En er is meer dan voldoende tijd om alles medisch te ontsmetten want noozen is juist het omgekeerde  dan het ‘commercieel bandwerk’ zoals privé sauna’s, hotels enz..  

De maatregel om 1.5 meter afstand te houden is voor ons zelfs zonder corona niet voldoende. We garanderen dat je nooit andere gasten zal zien. 

Zelfs de ongekende hygiëne- en privacyregels van Nooz werden nog verstrengd.   Dit is voor ons normaal gezien er nooit direct andere gasten komen na jou waardoor wij altijd heel veel tijd hebben om alles grondig medisch te ontsmetten en de gezonde natuur benutten voor een perfecte ventilatie.

Zo werken wij indien jij het wil met onze speciale Coronaservice. Die laat toe dat onze gasten in geen enkel geval nog in contact moeten komen met onze medewerkers. Wij zetten alles op het gewenste tijdstip voor je klaar zodat  je je geen zorgen moet maken om je gezondheid.


Wil je iemand persoonlijke wensen schenken of in de bloemetjes zetten met een unieke Nooz-bon?
Zoek je een onvergetelijk geschenk voor een collega, vriend(in), familie die voor jou belangrijk is ? 

Bestel dan nu de cadeaubon met je eigen persoonlijke wensen.  Volledig op maat en voor alle budgetten.
Om de corona-pijn wat te verzachten, krijg je bij aankoop van een Nooz-cadeaubon (waardebon of verwenpakket) gratis een heerlijke fles unieke Nooz-wijn. 
Met een Nooz-bon laat je écht zien hoeveel je om hem of haar geeft…
Een Nooz-cadeaubon aanmaken is heel eenvoudig via 014 50 20 53 of www.nooz.be/schenken

Hoe wil jij noozen?
Noozen kan op vijf verschillende locaties, van 2 uurtjes tot 1 week, met keuze uit veel verschillende ervaringen zoals duomassages, privé tafelen, ongekende warmte-ervaringen, bijzonder overnachten, enz.   precies zoals jij het wil !
Wil jij noozen als reis doorheen ongekende ervaringen op 1.5Ha midden in de bossen ? 
Liever aan zee met een ongekende privé wellness overnachting (SeaNooz) ?   
Op reis met je exclusieve privé wellness penthouse op het 21e verdiep met de onvergetelijke skyline van Antwerpen (SkyNooz)?  
Of liever ongekend genieten met privé cinema en FloatingBath op je eigen privé ‘boseiland’ (Forest Lodge) ?

Bij Nooz kan je altijd 100% genieten van ongekende ervaringen, in alle rust, zonder tijdsdruk en vreemde mensen. De ideale plaats voor je vakantie of je relatie met je partner, vriend, vriendin, familie opnieuw te versterken.gastenboek

fotoboek

videoboek

persboek

stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@nooz.be


nieuws

2020 Travelers' Choice Award© 2020 nooz - Created by TOP