100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle tips bekijken


100% quality time schenken?

Verras je geliefde!
Wil je de liefde van je leven verrassen met een uniek cadeautje voor Valentijn?
 
Kies voor een cadeaubon van Nooz! Zo geef je hem of haar het allermooiste dat er is: 100% aandacht, 100% quality time op een unieke locatie. Een plaats waar tijd, ruimte, zorgen en stress vervagen, waar alleen plaats is voor puur genieten, elke seconde opnieuw, volledig synchroon met je geliefde.
 
Wil jij een uniek iemand dit unieke cadeau schenken? Surf dan snel naar www.nooz.be/schenken en maak je gepersonaliseerde cadeaubon. 
Wij belonen jou alvast met een heerlijke fles Nooz-wijn!
 
Een exclusieve wellnesservaring is even leuk om te geven als om de krijgen. Met een cadeaubon van Nooz ben je zeker van het juiste geschenk, want hij wordt helemaal volgens jouw persoonlijke wensen gemaakt.
 
Surf snel naar www.nooz.be/schenken of bel 014 50 20 53. Je bon is binnen enkele minuten helemaal klaar!
 
Hoe krijg je de gratis fles Nooz-wijn?
Bij je bon krijg je een voucher voor een fles superieure Franse Nooz-wijn* - wit of rood - cadeau. De fles heeft een uniek jasje en draagt een inspirerende boodschap.
 
Aan jou de keuze: geef je de wijnvoucher samen met de Nooz-wellnessbon cadeau? Of hou je de voucher voor jezelf om bij je volgende bezoek aan Nooz jezelf met die fles wijn te verwennen?
 
Voorwaarden voor het bekomen van 1 gratis fles van onze unieke Nooz-wijn met kandelaar:
 • Enkel mogelijk mits inruiling van een geldig voucher. Deze voucher kan je enkel ter plaatse inruilen tijdens je Nooz-ervaring.
 • Enkel geldig wanneer de cadeaubon effectief betaald is.
 • Niet cumuleerbaar: max. 1 voucher is geldig per effectieve beleving.
 • Niet cumuleerbaar met andere voorwaarden of acties.
Voorbeeld: koop je 5 cadeaubons en ruil je die alle 5 in voor 1 beleving dan heb je recht op 1 fles Nooz-wijn.
 
Nooz viert speciale gelegenheden
Op zoek naar het meest ultieme cadeau ?
Schenk een noozbon met jouw eigen boodschap waarvan jouw partner figuurlijk en misschien wel letterlijk in de wolken zal zijn. Bovendien krijg je een gratis fles noozwijn bij aankoop van een noozbon.

Voor meer info: https://www.nooz.be/schenken

Wij blijven open
Wil je graag een romantische kamer boeken met privé cinema, top klankinstallatie, heerlijk privé dineren op de kamer aan het haardvuur, je eigen stukje privé bos, en nog zoveel meer?

Wat met corona?
Wie nooz kent weet dat noozen helemaal geen enkel gevaar kan zijn in verband met corona gezien het helemaal privé  is zonder vreemde mensen en ver weg alle andere prikkels. En er is meer dan voldoende tijd om alles medisch te ontsmetten want noozen is juist het omgekeerde  dan het ‘commercieel bandwerk’ zoals privé sauna’s, hotels enz..  

De maatregel om 1.5 meter afstand te houden, mondmasker dragen, handen ontsmetten is voor ons zelfs zonder corona niet voldoende. We garanderen dat je nooit andere gasten zal zien. 

Zelfs de ongekende hygiëne- en privacyregels van Nooz werden nog verstrengd.  Dit is voor ons normaal gezien er nooit direct andere gasten komen na jou waardoor wij altijd heel veel tijd hebben om alles grondig medisch te ontsmetten en de gezonde natuur benutten voor een perfecte ventilatie.

Zo werken wij indien jij het wil met onze speciale Coronaservice. Die laat toe dat onze gasten in geen enkel geval nog in contact moeten komen met onze medewerkers. Wij zetten alles op het gewenste tijdstip voor je klaar zodat  je je geen zorgen moet maken om je gezondheid.

De algemene veiligheidsmaatregelen zoals het dragen van een mondmasker in gemeenschappelijke ruimtes, het bewaren van de social distance,... blijven uiteraard ten allen tijde van kracht.

Ontdek de magie van noozen!
Boek vandaag nog je verblijf bij Nooz in Grobbendonk en geniet als geen ander van onze luxueuze bedden, terwijl de wind zachtjes door de bomen raast, privé dineren met jou geliefde op de kamer, jouw eigen privé cinemabeleving op de kamer, enzovoort. Wil je de innerlijke mens versterken? Ons ontbijt, op maat van jouw wensen, laat niets aan de verbeelding over. En dan hebben we het nog niet over de verkwikkende wandelingen door ons reusachtige privébos, uniek tot ver buiten de landsgrenzen...
Verras je geliefde met 100% quality time, reserveer vandaag nog je plekje
.
Jouw vakantie of reis eens helemaal anders en veel intenser beleven ?
Reserveer nu alvast je Nooz-moment zodat je iets prachtigs hebt om naar uit te kijken: 100% quality time, een onvergetelijke reis doorheen ongekende zintuigelijke belevingen, ver weg van toerisme, vreemde mensen of andere externe prikkels…

Tijdig reserveren !
We raden aan zo snel mogelijk te reserveren om zeker te zijn dat er nog een plaatje vrij is voor jullie.  Wij werken met passie ver weg de massa en de plaatsen zijn beperkt.
We blijven dan ook altijd 7/7 voor jou beschikbaar om een nooz beleving uit te werken die bij jou past.

Wil je iemand persoonlijke wensen schenken of in de bloemetjes zetten met een unieke Nooz-bon?
Zoek je een onvergetelijk geschenk voor een collega, vriend(in), familie die voor jou belangrijk is ? 

Bestel dan nu de cadeaubon met je eigen persoonlijke wensen.  Volledig op maat en voor alle budgetten.
Om de corona-pijn wat te verzachten, krijg je bij aankoop van een Nooz-cadeaubon (waardebon of verwenpakket) gratis een heerlijke fles unieke Nooz-wijn. 
Met een Nooz-bon laat je écht zien hoeveel je om hem of haar geeft…
Een Nooz-cadeaubon aanmaken is heel eenvoudig via 014 50 20 53 of www.nooz.be/schenken

Hoe wil jij noozen?
Noozen kan op vijf verschillende locaties, van 2 uurtjes tot 1 week, met keuze uit veel verschillende ervaringen zoals duomassages, privé tafelen, ongekende warmte-ervaringen, bijzonder overnachten, enz.   precies zoals jij het wil !
Wil jij noozen als reis doorheen ongekende ervaringen op 1.5Ha midden in de bossen ? 
Liever aan zee met een ongekende privé wellness overnachting (SeaNooz) ?   
Op reis met je exclusieve privé wellness penthouse op het 21e verdiep met de onvergetelijke skyline van Antwerpen (SkyNooz)?  
Of liever ongekend genieten met privé cinema en FloatingBath op je eigen privé ‘boseiland’ (Forest Lodge) ?

Bij Nooz kan je altijd 100% genieten van ongekende ervaringen, in alle rust, zonder tijdsdruk en vreemde mensen. De ideale plaats voor je vakantie of je relatie met je partner, vriend, vriendin, familie opnieuw te versterken.gastenboek

fotoboek

videoboek

persboek

stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@nooz.be


nieuws

Top 10% van alle hotels wereldwijd!© 2022 nooz - Created by TOP