Nooz lente kriebels


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle tips bekijken


Coronavrije omgeving

Coronacrisis
De coronacrisis heeft het land volledig in zijn greep. Scholen blijven gesloten, cafés en restaurants sluiten verplicht de deuren, winkels passen hun openingsuren aan, vluchten worden geschrapt, reisbestemmingen afgesloten, … 

Hét moment om te noozen!
Daarom is dit hét ideale moment om te noozen: altijd 100% privé en weg van alle vreemde mensen en andere externe prikkels. Of je nu kiest voor een privé vissershuisje aan zee, noozen in de bossen, low-cost noozen met Loft aan het Water of je eigen privé-bosoase van maar liefst 1,5 ha, Nooz heeft altijd een formule die bij je past…

Onbekommerd genieten
Wil je zalig genieten van een lekker tête-à-tête diner in alle privacy? 
Je onderdompelen in een unieke warmwaterervaring waarbij je je één voelt met de natuur?
Een privé-cinemabeleving combineren met een bijzondere overnachting? Aan zee? In de bossen? Heel exclusief in je eigen privé penthouse?  
Jij kiest hoe jij het wil! Nooz zorgt ervoor dat alles doorgaat in volstrekte privacy, zonder vreemde mensen.

Privé-Coronaservice
Bovendien heeft Nooz een speciale privé-coronaservice uitgewerkt! Wij zorgen niet alleen voor een perfecte hygiëne, zoals je van ons gewoon bent, maar ook voor 100% medisch veilige ontsmetting. Dankzij de speciale privé-coronaservice hoef je zelfs geen contact meer met ons te hebben en beperk je de gezondheidsrisico's tot het absolute minimum.
Nooz zet alles op een afgesproken tijdstip voor je klaar, zodat jij enkel nog hoeft te genieten, zonder je zorgen te maken om je eigen gezondheid.
Nooz gaat dus graag nog veel verder dan hotels bijvoorbeeld, want zelfs je ontbijt wordt geheel privé klaargezet voor jou!

Meer weten? Contacteer ons gerust voor meer info.
Overtuigd van onze unieke aanpak? Reserveer meteen je relaxmoment!



gastenboek

fotoboek

videoboek

persboek

stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@nooz.be
Volg ons
Delen via

Een uniek geschenk?




© 2024 nooz - Created by TOP