Nooz lente kriebels


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle tips bekijken


10 jaar jong: daarvoor willen wij jou belonen...

Een decennium jong!

In die 10 jaar hebben we ons uiterste best gedaan om jullie steeds in de watten te leggen en een unieke beleving te bieden. De lovende commentaren van de meeste gasten sterkten ons in onze passie en stimuleerden ons om elke dag het beste van onszelf te geven en te streven naar 100% klantentevredenheid. We zijn dan ook enorm fier dat jullie ons via publieke websites zoals Zoover en Tripadvisor tot de beste 1% van gans Europa beoordeeld hebben!

 

Hoe onstond ‘Noozen’?

In een maatschappij die steeds materialistischer wordt, spenderen we onze energie aan ons werk, onze mooie wagen en huis, maar vergeten we heel dikwijls echte waarden zoals relaties, vriendschap en samenzijn. Natuurlijk kunnen we een dagje sauna of andere wellness boeken, maar ook daar ligt de focus op externe zaken zoals het consumeren van jacuzzi’s, sauna’s, enz., en dit binnen een bepaalde tijdslimiet. Of wat te denken van het eenzijdige ‘bandwerk’ zoals in hotels met buffetformule waar je niet samen in je bed mag blijven liggen, maar zelf je ontbijt moet gaan halen en als zodanig zelf aan de slag moet?!   

 

Nooz ziet het levenslicht!

Nooz is ontstaan vanuit de passie ruimte te bieden aan koppels, vrienden, vriendinnen of familie die terug wilden naar de essentie van hun relatie. Daarom ontwikkelden wij een concept waar jij volledig centraal staat en je aandacht voor de volle 100% kan richten op je partner, vriend, vriendin of familie. Externe – storende – prikkels zoals tijdsdruk, vreemde mensen rondom je, ‘doen’ en ‘denken’ zijn daarbij uit den boze. Ongekende massagemogelijkheden waar je op je massagetafel kan blijven liggen zolang jij het wil, zinnenstrelende warmwaterbronnen waarbij je privébutler alles op voorhand voor je klaar zet zodat je zelf niets hoeft te ‘doen’, confortabele privésuites voor bijzondere overnachtingen, waarbij het ontbijt geheel privé wordt opgediend, net wanneer jij wakker wordt, de ALL-IN formules en de voorafgaandelijke intensieve voorbereiding waardoor jij ter plaatse niet meer moet ‘denken’, …:  ons concept laat je toe volop van elkaar te genieten.

 

Dankzij jou!

Blijkbaar liet onze aanpak en onze passie jullie niet onbewogen. Zeer geregeld ontvingen we erg lovende getuigenissen die we samenbrachten in ons gastenboek (http://www.nooz.be/pageView.php?page=614).

Meer nog, 80% van onze gasten keert terug! Natuurlijk vinden wij dat fantastisch, evenals de commentaren die we telkens krijgen: “Het is nog beter geworden”. Voor ons betekent dit een extra duwtje in de rug om er elke dag weer vol tegenaan te gaan.

 

Voor jou!

We werken voortdurend aan nieuwe ideeën om ons gasten nog meer in de watten te leggen en op maat te laten noozen.

HeavenLounge, SeaNooz, Loft aan het Water, WaterOasis, ForestLodge, enz. getuigen van onze nieuwe invulling van het concept ‘noozen’.

 

Tien weken lang een unieke Nooz-actie voor jou!

Om ons tienjarig bestaan te vieren, willen we jou bedanken voor de steun en schouderklopjes die we steeds kregen. Gedurende 10 weken lanceren we elke week opnieuw een unieke actie die jouw verblijf bij Nooz nog uitzonderlijker zal maken.

 

Benieuwd?

Hou zeker en vast onze Facebook-pagina in het oog om ten volle te kunnen profiteren van onze aanbiedingen. Breng meteen ook al je vrienden en vriendinnen op de hoogte; wie weet beleven jullie weldra samen het opperste Nooz-moment!

https://www.facebook.com/noozwellness/

 

Succes!




gastenboek

fotoboek

videoboek

persboek

stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@nooz.be
Volg ons
Delen via

Een uniek geschenk?




© 2024 nooz - Created by TOP