Nooz lente kriebels


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle tips bekijken


Kim Clijsters kiest voor ...Nooz

Kim Clijsters kiest voor ...Nooz

In haar tenniscarrière reisde Kim Clijsters de wereld rond, waar ze zich liet ze zich omringen door de allerbeste professionals. Kim weet dus wat kwaliteit is. Om haar huwelijksverjaardag te vieren, verwende ze Brian in het Kempense Nooz met een Duo Massage en een bijzondere overnachting. Allebei waren ze in de wolken over de luxe, topkwaliteit en privacy. Kim: “We waren meteen verkocht. Werkelijk alles konden we hier midden in de natuur beleven, ongestoord en op een ritme dat we zelf bepaalden.”

 

Onvergetelijk en helemaal anders

Ook jij beleeft ongetwijfeld graag een topervaring.  

Samen genieten van een ongekende wellness ervaring, zonder limieten in tijd en ruimte en zoals jullie tweetjes het wensen.

 

Wat jij wil, maakt Nooz mogelijk

Het concept van Nooz heeft altijd een wellness-sfeer, locatie en verblijfsformule dat perfect bij jou past.

 

De natuur als bondgenoot

Kies de wellness-ervaringen die jullie samen geheel privé willen beleven. Dat kan een verkwikkende duo-massage zijn of een sfeervolle waterweldaad in de MysticWater of de Oasis. Of misschien voel je wel iets voor een outdoor-sauna. Met een romantisch candelight diner, ongestoord en midden in de natuur als afsluiter. Of combineer alles tot jullie meest persoonlijke verwenpakket.

 

De Kempen of de Kust

Of je nu kiest voor de rust van een uitgestrekt domein in de Kempense bossen of de charme van een authentieke visserswoning aan zee, één dag bij Nooz geeft je hetzelfde gevoel als twee weken vakantie in het warme zuiden.

www.seanooz.be  of www.prive-sauna-aan-zee.be

 

Het mag nog wat blijven duren

Na een dagje topervaringen nog niet uitgenoozd? Verleng je wellness dag met een exclusieve en bijzondere overnachting. In een kleursfeer die bij jullie tweetjes past, geniet je vanuit je bed dan nog van je favoriete muziek of film in bioscoopkwaliteit.

 

Als het nog iets meer mag zijn: de Forest Lodge

Als het op luxe en privacy aankomt, staat er op Nooz geen maat. In onze splinternieuwe Forest Lodge breng je de nacht door in een exclusieve natuuromgeving. Met de floating-experience in een royaal bad en het waterbed ontdek je ongestoord de eindeloze mogelijkheden van warmte en water.

www.luxewellnessovernachting.be

 




gastenboek

fotoboek

videoboek

persboek

stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@nooz.be
Volg ons
Delen via

Een uniek geschenk?




© 2024 nooz - Created by TOP