Nooz achtergrond

Wees een trendsetter op het vlak van brainstorm sessies, team building en trainingen.

Kies voor ...businooz!TripAdvisor
TripAdvisor
LTG Award 2017

Wil jouw bedrijf iets anders om nooit te vergeten?

NOOZ is een echte oase van rust, natuur en top design van maar liefst 1 hectare.

Deze groene en inspirerende setting in het hartje van de Antwerpse kempen won de HORECA AWARD "innovatie", de eerste prijs "beste sauna" en is winnaar van de prestigieuze ENTERPRIZE award voor "meest innovatief concept".
Nooz is ook erkend door Unizo als "creativiteitsambassadeur in de categorie Vrije Tijd".


Referenties
Bedrijven zoals Carglass, Ecover, Diesel, Unilever, PNB Paribas, KBC waren reeds te gast bij NOOZ. Hun feedback klinkt eensgezind: "Dit is werkelijk TOP en het meest unieke en onvergetelijke dat we al ooit hebben gedaan!"

Overgetelijke momenten
Een programma mysticwater, een gezellige brunch, unieke massages voor iedereen, licht- en geluidservaring in een privé cocon, gourmet in het bos, een vergadering te midden van de natuur, ... wie zou daar niet onmiddellijk voor intekenen als garantie voor de meest onvergetelijke en intense bedrijfsbeleving?

Onderscheid jouw bedrijf van de grijze massa met onze unieke massages, speciaal ontwikkeld door NOOZ als de meest ultieme teambuilding en incentive!
Ervaar hoe intens je medewerkers uit hun bedrijfsrol treden en als mensen dichter bij elkaar komen...

Kwaliteit
Nooz staat voor kwaliteit. Wim en Veerle, eigenaars van NOOZ begeleiden jouw project altijd zelf en met de grootste zorg. Ze denken mee, zijn creatief en geven jouw bedrijfsuitje op deze manier een "andere" invulling.
Ze voelen de noden van bedrijven perfect aan, omdat ze ervaring hebben in verschillende Sales, Marketing en Director functies bij meerdere multinationals.

Ons uniek aanbod:


referenties

fotoboek

Beleef het summum voor alle
zintuigen met onvergetelijke
ervaringen zonder tijdschema
in 'n unieke inspirerende setting
1 ha puur natuur en top design

Contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@nooz.be