Bezoek onze nieuwe website!

 

Wat is NOOZ ?

Bezoek onze nieuwe website!
 

Een nieuw en uniek relaxatieconcept...

NOOZ doet een volstrekt nieuwe wind waaien in de wereld van ontspanning en relaxatie. Een NOOZ-ervaring is dan ook dé ultieme stresskiller en heeft zijn grandioze succes te danken aan de 3 NOOZ-pijlers:

*   je maakt een 'reis' met al je zintuigen, zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en ver weg!
*   je deelt unieke ervaringen, in strikte privacy met iemand die jij belangrijk vindt en met wie jij de relatie extra wilt versterken
*   je doet dit op een unieke manier: precies zoals jij het wenst, in alle rust, vrijheid en privacy.

Met NOOZ kies je inderdaad je eigen relaxervaring "à la carte". Heb je nog geen idee van wat je het liefst wilt, dan stelt NOOZ je een gesmaakt arrangement of NOOZ-product voor op basis van je voorkeuren. Elke ervaring beleef je bovendien in alle privacy in je privé-cocon. Zo kan je helemaal jezelf zijn, met of zonder je kleren aan, omringd door de aroma's, de kleuren en de muziek die je zelf vooraf hebt gekozen of meegebracht.

Vanwaar komt het woord NOOZ?

De merknaam NOOZ is afgeleid van het Engelse werkwoord "to snooze". Officieel betekent het "dutten". Maar je kent "snooze" allicht beter van de knop op je wekkerradio. Die heeft het woord een extra dimensie gegeven. "Snooze" staat immers voor " Lekker nog wat nagenieten. Op je eigen, individuele manier." En dat is precies wat we bij NOOZ doen. Jou en je NOOZ-partner laten genieten zoals je het zelf verkiest. Via al je zintuigen bereik je met NOOZ het toppunt van ontspanning. In volstrekte rust, vrijheid en privacy.

 
Legal aspects