Nooz lente kriebels


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle tips bekijken


Geniet in alle veiligheid!

Coronacrisis
Het hele land kreunt onder de gevolgen van het Coronavirus en de noodzakelijke maatregelen van de overheid. Restaurants en cafés blijven gesloten, vluchten worden geannuleerd, het sociale leven valt helemaal stil. Net zoals jij is Nooz erg bekommerd om de hele toestand en proberen we ons steentje bij te dragen om deze crisis zo snel mogelijk en ongeschonden door te komen.

Strikte privéomgeving
Ben je het beu om een hele dag in je kot te zitten? Wil je even de zinnen verzetten in deze moeilijke tijd? Dan ben je nog steeds welkom bij Nooz voor een heerlijke privémaaltijd of een ongekende nachtrust. Wij bieden je - in onze hoedanigheid van hotel - immers een strikte privéomgeving aan, waar jij en je partner helemaal tot rust kunnen komen, weg van de pure wellness die momenteel op vraag van de overheid de deuren gesloten moet houden. 

Extra maatregelen & verstrengde voorwaarden
Vermits bijzondere situaties een bijzondere aanpak vereisen, hebben we onze gekende privacy- en hygiëneregels nog verstrengd. Dankzij onze speciale Coronaservice hoef je werkelijk met niemand meer in contact te komen. Wij zetten alles - lees diner, ontbijt, privé-ervaringen - op voorhand voor je klaar zodat jij en je partner er enkel van hoeven te genieten, in alle veiligheid en zonder je zorgen te maken om je gezondheid. 

Wil je even ontsnappen uit de rauwe werkelijkheid en helemaal tot rust komen bij de heerlijke bosgeuren van Nooz in Grobbendonk? Reserveer vandaag nog je plekje via https://www.nooz.be/reserveren.



gastenboek

fotoboek

videoboek

persboek

stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@nooz.be
Volg ons
Delen via

Een uniek geschenk?




© 2024 nooz - Created by TOP