Nooz lente kriebels


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle nieuws bekijken


NIEUW : Noozen bij haardvuur.

Nieuw bij Nooz : privé winteren bij knetterend haardvuur.

Genieten van een haardvuur kan naast de MysticWater nu ook vanaf December bij de Water Oasis en het Design Paviljoen.

 

Meer nog, bij Nooz brandt het vuur tijdloos en exclusief voor jou en je partner.  Bij ongekende nooz ervaringen zoals warme baden, duo massage, privatedinner en/of bijzondere overnachting.  Precies zoals jij het wil...

 

Noozen in de winter is al je zintuigen prikkelen en driedubbel genieten: van de unieke wisseling tussen buitenkoude en de warmte van de haard, de ultieme sfeerverlichting bij extra lange avonden en de topkwaliteit van NOOZ...

 

Ontdek de volledige nieuwsbrief op http://nooz.be/nieuwsbrief.php?id=823

 

 

Zalig noozen aan de haard en met unieke sfeerverlichting

Binnenskamers in ons Design Paviljoen dansen de vlammen mee op het ritme van een duo-massage en nadien wordt het private dinner opgediend binnen stralingswarmte. Zelfs een live-in concert of home-cinema beleef je anders met vuur in de buurt.

 

Ultiem winteren met ongekende warmtebronnen

Zet je graag een stap naar buiten? In de Water-Oasis kan je luxueus loungen onder de beschutting van bamboe. Vlakbij het haardvuur, met het geluid van knisperend hout in de oren en met zicht op de led-verlichte sfeervijver.

Kies je voor vuur als één van de vier natuurelementen, dan is de Mystic Water met het haardvuur midden in een bos de ultieme ervaring.

 

De zalige winterrust aan zee met de warmte van je privé sauna, jacuzzi en haardvuur


Of als je de stilte van het Kempense bos eens graag inruilt voor het ruisen van de zee, de warmte van een privésauna,  jacuzzi en open haard, dan wakkeren we voor jou graag het vuur aan in Sea Nooz.

http://www.seanooz.be/

 

December is bij NOOZ dubbel feest : gratis fles noozwijn !


Een exclusieve wellnesservaring is even leuk om te geven als om de krijgen. Met een cadeaubon van NOOZ ben je zeker van het juiste geschenk want hij wordt helemaal volgens jouw persoonlijke wensen gemaakt. Ook NOOZ zelf verwent je in de feestmaand want bij elke aankoop van een cadeaubon ontvang je een gratis fles noozwijn om het jaar in stijl af te sluiten.

Je persoonlijke cadeaubon op maat binnen enkele minuten ? Ga naar www.nooz.be/schenken

 

 

De ongekende luxe van Forest Lodge


Nog niet uitgeprobeerd? Een overnachting in een privélodge in het bos krijgt in de winter een extra dimensie. Er hangt nu stilte in de bomen en de floating-experience en overnachting in het waterbed worden zo momenten van innerlijke rust. In je eigen zee van eindeloze ruimte en natuur. Helemaal NOOZ dus: privé, puur, exclusief en tijdloos.

http://www.luxewellnessovernachting.be/


Tot binnenkort ?

Het NoozTeam

 

 

 

 

 




gastenboek

fotoboek

videoboek

persboek

stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@nooz.be
Volg ons
Delen via

Een uniek geschenk?




© 2024 nooz - Created by TOP